Tytuł
Kucharz polski : 1635 praktycznych przepisów smacznych, tanich i wystawnych obiadów, pieczenia ciast, smażenia konfitur, przyrządzania lodów, kremów, soków, wódek, deserów, konserw, wędlin oraz różne sekreta domowe i spiżarniane, niezbędne dla każdej dobrej i skrzętnej gospodyni
Miejsce wydania
Warszawa :
Objętość
X, 594, [4] s. ;
Informacje dodatkowe
Przedr. faks., oryg. : Poznań : Księgarnia J. Leitgebera i S-ki, 1932. - Wyd. 8 popr. i powiększone.
Hasła przedmiotowe
Książka kucharska
245
%a Kucharz polski :
%b 1635 praktycznych przepisów smacznych, tanich i wystawnych obiadów, pieczenia ciast, smażenia konfitur, przyrządzania lodów, kremów, soków, wódek, deserów, konserw, wędlin oraz różne sekreta domowe i spiżarniane, niezbędne dla każdej dobrej i skrzętnej gospodyni /
260
%a Warszawa :
%b "Wigor",
%c 1990
%e (Warsz. :
%f DSP).
300
%a X, 594, [4] s. ;
%c 24 cm.
500
%a Przedr. faks., oryg. : Poznań : Księgarnia J. Leitgebera i S-ki, 1932. - Wyd. 8 popr. i powiększone.