substitute book cover

Cień w cień : za cieniem Zuzanny Ginczanki

Mikołajewski, Jarosław, Fundacja Instytut Reportażu

Year of publication: 2019.

Ginczanka, Zuzanna (1917-1944) (1917-1944), Poezja, Dwudziestolecie międzywojenne (1918-1939), II wojna światowa (1939-1945), Polska, Esej, Dramat (gatunek literacki), 1901-2000, 1918-1939, 1939-1945, 1945-1989, 1989-2000, 2001-

Author
Mikołajewski, Jarosław
Fundacja Instytut Reportażu
Title
Cień w cień : za cieniem Zuzanny Ginczanki
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Dowody na Istnienie - Fundacja Instytut Reportażu,
Year of publication
2019.
Issue number
Wydanie pierwsze.
Volume
174, [2] strony ; $c 21 cm.
Series
Seria Reporterska
Additional information
Bibliografia na stronach 173-174.
Object passwords
Ginczanka, Zuzanna (1917-1944) (1917-1944)
Poezja
Dwudziestolecie międzywojenne (1918-1939)
II wojna światowa (1939-1945)
Polska
Esej
Dramat (gatunek literacki)
1901-2000
1918-1939
1939-1945
1945-1989
1989-2000
2001-
020
%a 9788365970381
100
%a Mikołajewski, Jarosław
245
%a Cień w cień : %b za cieniem Zuzanny Ginczanki /
250
%a Wydanie pierwsze.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Dowody na Istnienie - Fundacja Instytut Reportażu, %c 2019.
300
%a 174, [2] strony ; $c 21 cm.
490
%a Seria Reporterska
500
%a Bibliografia na stronach 173-174.
600
%a Ginczanka, Zuzanna %d (1917-1944)%d (1917-1944)
648
%a 1901-2000
648
%a 1918-1939
648
%a 1939-1945
648
%a 1945-1989
648
%a 1989-2000
648
%a 2001-
650
%a Poezja
650
%a Dwudziestolecie międzywojenne (1918-1939)
650
%a II wojna światowa (1939-1945)
651
%a Polska
655
%a Esej
655
%a Dramat (gatunek literacki)
710
%a Fundacja Instytut Reportażu