okładka zastępcza

Cień w cień : za cieniem Zuzanny Ginczanki

Mikołajewski, Jarosław, Fundacja Instytut Reportażu

Rok wydania: 2019.

Ginczanka, Zuzanna (1917-1944) (1917-1944), Poezja, Dwudziestolecie międzywojenne (1918-1939), II wojna światowa (1939-1945), Polska, Esej, Dramat (gatunek literacki), 1901-2000, 1918-1939, 1939-1945, 1945-1989, 1989-2000, 2001-

Autor
Mikołajewski, Jarosław
Fundacja Instytut Reportażu
Tytuł
Cień w cień : za cieniem Zuzanny Ginczanki
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Dowody na Istnienie - Fundacja Instytut Reportażu,
Rok wydania
2019.
Numer wydania
Wydanie pierwsze.
Objętość
174, [2] strony ; $c 21 cm.
Seria
Seria Reporterska
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 173-174.
Hasła przedmiotowe
Ginczanka, Zuzanna (1917-1944) (1917-1944)
Poezja
Dwudziestolecie międzywojenne (1918-1939)
II wojna światowa (1939-1945)
Polska
Esej
Dramat (gatunek literacki)
1901-2000
1918-1939
1939-1945
1945-1989
1989-2000
2001-
020
%a 9788365970381
100
%a Mikołajewski, Jarosław
245
%a Cień w cień : %b za cieniem Zuzanny Ginczanki /
250
%a Wydanie pierwsze.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Dowody na Istnienie - Fundacja Instytut Reportażu, %c 2019.
300
%a 174, [2] strony ; $c 21 cm.
490
%a Seria Reporterska
500
%a Bibliografia na stronach 173-174.
600
%a Ginczanka, Zuzanna %d (1917-1944)%d (1917-1944)
648
%a 1901-2000
648
%a 1918-1939
648
%a 1939-1945
648
%a 1945-1989
648
%a 1989-2000
648
%a 2001-
650
%a Poezja
650
%a Dwudziestolecie międzywojenne (1918-1939)
650
%a II wojna światowa (1939-1945)
651
%a Polska
655
%a Esej
655
%a Dramat (gatunek literacki)
710
%a Fundacja Instytut Reportażu