Autor
Kler, Paweł Redakcja
Bertrandt, Jerzy Redakcja
Wydawnictwo Adam Marszałek
Tytuł
Bezpieczeństwo żywnościowe żołnierzy Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej w warunkach kryzysu epidemicznego wywołanego zagrożeniem biologicznym
ISBN
978-83-8180-534-6 (oprawa miękka)
Wydawnictwo
Wydawnictwo Adam Marszałek,
Objętość
295, [1] strona :
Seria
Biblioteka Logistyka Wojskowego
Hasła przedmiotowe
Wojsko Polskie (1944- )
Soldiers Nutrition Poland.
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Bezpieczeństwo żywnościowe
Zanieczyszczenia żywności
Poland Armed Forces Commissariat.
Informacje dodatkowe
Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.
Bibliografie, netografie, wykazy aktów prawnych przy pracach.
245
%a Bezpieczeństwo żywnościowe żołnierzy Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej w warunkach kryzysu epidemicznego wywołanego zagrożeniem biologicznym /
260
%a Toruń :
%b Wydawnictwo Adam Marszałek,
%c 2021.
300
%a 295, [1] strona :
%b ilustracje ;
%c 23 cm.
490
%a Biblioteka Logistyka Wojskowego
500
%a Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.
504
%a Bibliografie, netografie, wykazy aktów prawnych przy pracach.
610
%a Wojsko Polskie (1944- )
650
%a Soldiers
%x Nutrition
%z Poland.
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
650
%a Food
%x Safety measures
650
%a Bezpieczeństwo żywnościowe
650
%a Logistyka wojskowa
650
%a Zanieczyszczenia żywności
651
%a Poland
%x Armed Forces%x Commissariat.
700
%a Kler, Paweł
%e Redakcja
700
%a Bertrandt, Jerzy
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Adam Marszałek
920
%a 978-83-8180-534-6 (oprawa miękka)