Autor
Gaudry, François-Régis (1975- )
O'Coohoon, Charles Patin Autor
Mennesson, Camille Redakcja
Dywan, Agnieszka Tłumaczenie
Gaudry, Marielle Redakcja
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
ISBN
978-83-240-9440-0 (oprawa twarda) : zł 199,99
Wydawnictwo
Znak Koncept,
Objętość
446, [2] strony :
Hasła przedmiotowe
Dziedzictwo kulinarne
Publikacja bogato ilustrowana
Informacje dodatkowe
Na okładce podtytuł: przewodnik po światowej stolicy dobrego smaku.
Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
Na grzbiecie: Adresy, przepisy.
Bibliografia na stronie 445. Indeksy.
100
%a Gaudry, François-Régis
%d (1975- )
245
%a Paryż na talerzu /
260
%a Kraków :
%b Znak Koncept,
%c 2024.
300
%a 446, [2] strony :
%b faksymilia, fotografie, ilustracje, mapy, portrety ;
%c 28 cm.
500
%a Na okładce podtytuł: przewodnik po światowej stolicy dobrego smaku.
500
%a Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
500
%a Na grzbiecie: Adresy, przepisy.
504
%a Bibliografia na stronie 445. Indeksy.
650
%a Dziedzictwo kulinarne
650
%a Cooking
%z France%z Paris.
650
%a Produkt regionalny
650
%a Zwyczaje żywieniowe
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Przewodnik kulinarny
700
%a O'Coohoon, Charles Patin
%e Autor
700
%a Mennesson, Camille
%e Redakcja
700
%a Dywan, Agnieszka
%e Tłumaczenie
700
%a Solier, Stéphane
%e Autor
700
%a Gaudry, Marielle
%e Redakcja
710
%a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
%a 978-83-240-9440-0 (oprawa twarda) : zł 199,99