book cover

Paryż na talerzu

Gaudry, François-Régis (1975- ), O'Coohoon, Charles Patin Autor, Mennesson, Camille Redakcja, Dywan, Agnieszka Tłumaczenie, Solier, Stéphane Autor, Gaudry, Marielle Redakcja, Społeczny Instytut Wydawniczy Znak

Year of publication: 2024.

Dziedzictwo kulinarne, Gastronomia, Cooking, French, Cooking France Paris., Kuchnia francuska, Kultura stołu, Produkt regionalny, Zwyczaje żywieniowe, Paryż (Francja), Publikacja bogato ilustrowana, Przepisy kulinarne, Przewodnik kulinarny

Author
Gaudry, François-Régis (1975- )
O'Coohoon, Charles Patin Autor
Mennesson, Camille Redakcja
Dywan, Agnieszka Tłumaczenie
Solier, Stéphane Autor
Gaudry, Marielle Redakcja
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
Title
Paryż na talerzu
ISBN
978-83-240-9440-0 (oprawa twarda) : zł 199,99
Place of publication
Kraków :
Publishing house
Znak Koncept,
Year of publication
2024.
Issue number
Wydanie I.
Volume
446, [2] strony :
Dimensions
28 cm.
UDC
641
392.8(44)
Object passwords
Dziedzictwo kulinarne
Gastronomia
Cooking, French
Cooking France Paris.
Kuchnia francuska
Kultura stołu
Produkt regionalny
Zwyczaje żywieniowe
Paryż (Francja)
Publikacja bogato ilustrowana
Przepisy kulinarne
Przewodnik kulinarny
Additional information
Na okładce podtytuł: przewodnik po światowej stolicy dobrego smaku.
Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
Na grzbiecie: Adresy, przepisy.
Bibliografia na stronie 445. Indeksy.
020
%a 9788324094400
080
%a 641
080
%a 392.8(44)
100
%a Gaudry, François-Régis %d (1975- )
245
%a Paryż na talerzu /
250
%a Wydanie I.
260
%a Kraków : %b Znak Koncept, %c 2024.
300
%a 446, [2] strony : %b faksymilia, fotografie, ilustracje, mapy, portrety ; %c 28 cm.
500
%a Na okładce podtytuł: przewodnik po światowej stolicy dobrego smaku.
500
%a Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
500
%a Na grzbiecie: Adresy, przepisy.
504
%a Bibliografia na stronie 445. Indeksy.
650
%a Dziedzictwo kulinarne
650
%a Gastronomia
650
%a Cooking, French
650
%a Cooking %z France%z Paris.
650
%a Kuchnia francuska
650
%a Kultura stołu
650
%a Produkt regionalny
650
%a Zwyczaje żywieniowe
651
%a Paryż (Francja)
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Przewodnik kulinarny
700
%a O'Coohoon, Charles Patin %e Autor
700
%a Mennesson, Camille %e Redakcja
700
%a Dywan, Agnieszka %e Tłumaczenie
700
%a Solier, Stéphane %e Autor
700
%a Gaudry, Marielle %e Redakcja
710
%a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
%a 978-83-240-9440-0 (oprawa twarda) : zł 199,99