book cover

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Świderski, Franciszek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2006.

Żywność prozdrowotna, Żywność wygodna, Postępowanie z żywnością, Technologia żywności, Żywność wzbogacona, Dodatki do żywności, Badanie żywności, Podręcznik

available:

6 from 6

Author
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3228-6 : zł 45
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2006.
Issue number
Wyd. 3 uaktual., dodr.
Volume
389, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
Additional information
Nazwa aut. przedm. pod tekstem.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Object passwords
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Postępowanie z żywnością
Technologia żywności
Żywność wzbogacona
Dodatki do żywności
Badanie żywności
Podręcznik
Keywords
ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 8320432286
080
%a 664(075.8)
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 3 uaktual., dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2006.
300
%a 389, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Nazwa aut. przedm. pod tekstem.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Żywność wygodna
650
%a Postępowanie z żywnością
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność wzbogacona
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Badanie żywności
655
%a Podręcznik
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Świderski, Franciszek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/9718602
920
%a 83-204-3228-6 : zł 45

Available items

1.
Accession: 054890
Signature: 54890/1
Status: To the reading room only
2.
Accession: 054891
Signature: 54891
Status: Checked in
3.
Accession: 054892
Signature: 54892
Status: Checked in
4.
Accession: 054893
Signature: 54893
Status: Checked in
5.
Accession: 054894
Signature: 54894
Status: Checked in
6.
Accession: 054895
Signature: 54895
Status: Checked in

Most often borrowed