Mięso
Oetker, August, Michałowska, Elżbieta Tł.
Rok wydania: 1992.
Kucharstwo, Mięso kucharstwo i przetwórstwo
dostępne:
0 z 0
Autor
Oetker, August
Michałowska, Elżbieta Tł.
Tytuł
Mięso
ISBN
83-85325-59-X
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Muza S.A.,
Rok wydania
1992.
Objętość
95 s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5(083.1)
Informacje dodatkowe
Dla ogółu dorosłych czytelników
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo
Mięso kucharstwo i przetwórstwo
020
%a 838532559X
080
%a 641.5(083.1)
100
%a Oetker, August
245
%a Mięso /
260
%a Warszawa :
%b Muza S.A.,
%c 1992.
300
%a 95 s. :
%b il. kolor. ;
%c 21 cm.
521
%a Dla ogółu dorosłych czytelników
650
%a Kucharstwo
650
%a Mięso
%x kucharstwo i przetwórstwo
700
%a Michałowska, Elżbieta
%e Tł.
856
%u http://www.dzb.pl/F?func=direct&local_base=WBP01&doc_number=000342919
920
%a 83-85325-59-X