okładka

Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa

Adamczak, Marek (technolog żywności), Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja, Fiedurek, Jan (1950- ) Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2007.

Industrial microbiology, Biotechnology, Technologia żywności Biotechnologia podręcznik akademicki, Ochrona środowiska Mikrobiologia przemysłowa podręcznik akademicki, Biotechnologia, Mikrobiologia przemysłowa, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Adamczak, Marek (technolog żywności)
Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja
Fiedurek, Jan (1950- ) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3265-7 : zł 78
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2007.
Objętość
528, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
60:663.1](075.8)
60:663.1](075.8)
Hasła przedmiotowe
Industrial microbiology
Biotechnology
Technologia żywności Biotechnologia podręcznik akademicki
Ochrona środowiska Mikrobiologia przemysłowa podręcznik akademicki
Biotechnologia
Mikrobiologia przemysłowa
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
020
%a 9788320432657
080
%a 60:663.1](075.8)
080
%a 60:663.1](075.8)
245
%a Podstawy biotechnologii przemysłowej : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2007.
300
%a 528, [2] s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
650
%a Industrial microbiology
650
%a Biotechnology
650
%a Technologia żywności%a Biotechnologia %v podręcznik akademicki
650
%a Ochrona środowiska%a Mikrobiologia przemysłowa %v podręcznik akademicki
650
%a Biotechnologia
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek %c (technolog żywności)
700
%a Bednarski, Włodzimierz %d (1943- ) %e Redakcja
700
%a Fiedurek, Jan %d (1950- ) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/8281537
920
%a 978-83-204-3265-7 : zł 78

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 040-006525
Sygnatura: 66/69
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane