book cover

Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa

Adamczak, Marek (technolog żywności), Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja, Fiedurek, Jan (1950- ) Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2007.

Industrial microbiology, Biotechnology, Technologia żywności Biotechnologia podręcznik akademicki, Ochrona środowiska Mikrobiologia przemysłowa podręcznik akademicki, Biotechnologia, Mikrobiologia przemysłowa, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Adamczak, Marek (technolog żywności)
Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja
Fiedurek, Jan (1950- ) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3265-7 : zł 78
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2007.
Volume
528, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
60:663.1](075.8)
60:663.1](075.8)
Object passwords
Industrial microbiology
Biotechnology
Technologia żywności Biotechnologia podręcznik akademicki
Ochrona środowiska Mikrobiologia przemysłowa podręcznik akademicki
Biotechnologia
Mikrobiologia przemysłowa
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
020
%a 9788320432657
080
%a 60:663.1](075.8)
080
%a 60:663.1](075.8)
245
%a Podstawy biotechnologii przemysłowej : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2007.
300
%a 528, [2] s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
650
%a Industrial microbiology
650
%a Biotechnology
650
%a Technologia żywności%a Biotechnologia %v podręcznik akademicki
650
%a Ochrona środowiska%a Mikrobiologia przemysłowa %v podręcznik akademicki
650
%a Biotechnologia
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek %c (technolog żywności)
700
%a Bednarski, Włodzimierz %d (1943- ) %e Redakcja
700
%a Fiedurek, Jan %d (1950- ) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/8281537
920
%a 978-83-204-3265-7 : zł 78

Available items

1.
Accession: 040-006525
Signature: 66/69
Status: To the reading room only

Most often borrowed