Synowiecki, Józef Redakcja.
Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej
Tytuł
Wybrane zagadnienia z technologii fermentacyjnych przemysłu spożywczego : materiały pomocnicze do ćwiczeń i wykładów
Wydawnictwo
Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunku Biotechnologia.
Hasła przedmiotowe
Fermentacja
245
%a Wybrane zagadnienia z technologii fermentacyjnych przemysłu spożywczego :
%b materiały pomocnicze do ćwiczeń i wykładów /
260
%a Gdańsk :
%b Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej,
%c 2009.
300
%a 109, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów kierunku Biotechnologia.
650
%a Technologia żywności
700
%a Filipkowski, Paweł
700
%a Synowiecki, Józef
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej