okładka zastępcza

Wybrane zagadnienia z technologii fermentacyjnych przemysłu spożywczego : materiały pomocnicze do ćwiczeń i wykładów

Filipkowski, Paweł, Synowiecki, Józef Redakcja., Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej

Rok wydania: 2009.

Fermentacja, Technologia żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Filipkowski, Paweł
Synowiecki, Józef Redakcja.
Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej
Tytuł
Wybrane zagadnienia z technologii fermentacyjnych przemysłu spożywczego : materiały pomocnicze do ćwiczeń i wykładów
ISBN
978-83-7348-284-5
Miejsce wydania
Gdańsk :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej,
Rok wydania
2009.
Objętość
109, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
(075.8)
663
664
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów kierunku Biotechnologia.
Hasła przedmiotowe
Fermentacja
Technologia żywności
Podręcznik
020
%a 9788373482845
080
%a (075.8)
080
%a 663
080
%a 664
245
%a Wybrane zagadnienia z technologii fermentacyjnych przemysłu spożywczego : %b materiały pomocnicze do ćwiczeń i wykładów /
260
%a Gdańsk : %b Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej, %c 2009.
300
%a 109, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Dla studentów kierunku Biotechnologia.
650
%a Fermentacja
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Filipkowski, Paweł
700
%a Synowiecki, Józef %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej
920
%a 978-83-7348-284-5

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 046622
Sygnatura: 66/69
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane