Autor
Grajek, Włodzimierz (1946- ) Redakcja
Pospiech, Edward (1949- ) Redakcja
Czapski, Janusz (1946- ) Redakcja
Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
Tytuł
Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności
Wydawnictwo
Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
Hasła przedmiotowe
Jakość produktu
Food additives Żywność higiena
Higiena Żywność technologia
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy pracach. Bibliogr. przy pracach.
245
%a Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności /
260
%a Poznań :
%b Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
%c 1999.
300
%a 364 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy pracach.%a Bibliogr. przy pracach.
504
%a Bibliogr. przy pracach.
650
%a Technologia żywności
650
%a Food
%x Biotechnology
650
%a Food additives%a Żywność
%x higiena
650
%a Higiena%a Żywność
%x technologia
650
%a Food
%v Congresses.
%x Quality
650
%a Food industry and trade
700
%a Grajek, Włodzimierz
%d (1946- )
%e Redakcja
700
%a Pospiech, Edward
%d (1949- )
%e Redakcja
700
%a Czapski, Janusz
%d (1946- )
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)