Title
Ryby w kuchniach świata
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
Additional information
Bibliogr. s. 261. - Indeks. Bibliogr. s. 261. - Indeks.
Bibliogr. s. 261. - Indeks.
Bibliogr. s. 261. - Indeks.
Object passwords
Ryby kucharstwo i przetwórstwo
Ryby kucharstwo i przetwórstwo
245
%a Ryby w kuchniach świata /
260
%a Warszawa :
%b Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
%c 1990
%e (Olszt. :%e (Olszt. :%e (Olszt. :%e (Olszt. :
%f OZGSP).%f OZGSP).%f OZGSP).%f OZGSP).
300
%a 264, [1] s. :
%b rys. ;%b rys. ;%b rys. ;%b rys. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 261. - Indeks.%a Bibliogr. s. 261. - Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 261. - Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 261. - Indeks.
650
%a Ryby
%x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Ryby
%x przetwórstwo
650
%a Ryby
%x kucharstwo i przetwórstwo
700
%a Tatarczuch, Wojciech