okładka

Ryby w kuchniach świata

Barowicz, Tadeusz, Tatarczuch, Wojciech

Rok wydania: 1990

Ryby kucharstwo i przetwórstwo, Kucharstwo, Ryby przetwórstwo, Ryby kucharstwo i przetwórstwo

dostępne:

0 z 1

Autor
Barowicz, Tadeusz
Tatarczuch, Wojciech
Tytuł
Ryby w kuchniach świata
ISBN
83-202-0887-4
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
Rok wydania
1990
Objętość
264, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5.021
641.5.021
641.5.021
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 261. - Indeks. Bibliogr. s. 261. - Indeks.
Bibliogr. s. 261. - Indeks.
Bibliogr. s. 261. - Indeks.
N
N
Hasła przedmiotowe
Ryby kucharstwo i przetwórstwo
Kucharstwo
Ryby przetwórstwo
Ryby kucharstwo i przetwórstwo
020
%a 8320208874
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
100
%a Barowicz, Tadeusz
245
%a Ryby w kuchniach świata /
260
%a Warszawa : %b Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych, %c 1990 %e (Olszt. :%e (Olszt. :%e (Olszt. :%e (Olszt. : %f OZGSP).%f OZGSP).%f OZGSP).%f OZGSP).
300
%a 264, [1] s. : %b rys. ;%b rys. ;%b rys. ;%b rys. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 261. - Indeks.%a Bibliogr. s. 261. - Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 261. - Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 261. - Indeks.
506
%a N
506
%a N
650
%a Ryby %x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Kucharstwo
650
%a Ryby %x przetwórstwo
650
%a Ryby %x kucharstwo i przetwórstwo
700
%a Tatarczuch, Wojciech
920
%a 83-202-0887-4

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 30874
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/01/16

Najczęściej wypożyczane