![book cover](/SkNewWeb/pictures/get_cover_local.jpg?id=23353&idAuthorize=747)
Drób
Bikont, Piotr, Makłowicz, Robert
Year of publication: [2007].
Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo, Mięso drobiowe kucharstwo, Kucharstwo Polska
available:
0 from 1
Author
Bikont, Piotr
Makłowicz, Robert
Title
Drób
ISBN
978-83-60669-41-9
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Polskapresse,
Year of publication
[2007].
Volume
63 s. :
Dimensions
20 cm.
Series
Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
UDC
641.55/.56(083.12)
641.5(438)(083.1)
Additional information
N
Object passwords
Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo
Mięso drobiowe kucharstwo
Kucharstwo Polska
020
%a 9788360669419
080
%a 641.55/.56(083.12)
080
%a 641.5(438)(083.1)
100
%a Bikont, Piotr
245
%a Drób /
260
%a Warszawa :
%b Polskapresse,
%c [2007].
300
%a 63 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b fot. kolor. ;
%c 20 cm.
490
%a Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
506
%a N
650
%a Mięso drobiowe
%x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Kucharstwo
%z Polska
650
%a Mięso drobiowe
%x kucharstwo
700
%a Makłowicz, Robert
920
%a 978-83-60669-41-9
Available items
1.
Accession: 24398
Signature: 64
Signature: 64
Status: Checked out
Due date: 2024/07/26
Due date: 2024/07/26