okładka

Drób

Bikont, Piotr, Makłowicz, Robert

Rok wydania: [2007].

Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo, Mięso drobiowe kucharstwo, Kucharstwo Polska

dostępne:

0 z 1

Autor
Bikont, Piotr
Makłowicz, Robert
Tytuł
Drób
ISBN
978-83-60669-41-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Polskapresse,
Rok wydania
[2007].
Objętość
63 s. :
Rozmiary
20 cm.
Seria
Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
UKD
641.55/.56(083.12)
641.5(438)(083.1)
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo
Mięso drobiowe kucharstwo
Kucharstwo Polska
Informacje dodatkowe
N
020
%a 9788360669419
080
%a 641.55/.56(083.12)
080
%a 641.5(438)(083.1)
100
%a Bikont, Piotr
245
%a Drób /
260
%a Warszawa : %b Polskapresse, %c [2007].
300
%a 63 s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b fot. kolor. ; %c 20 cm.
490
%a Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
506
%a N
650
%a Mięso drobiowe %x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Kucharstwo %z Polska
650
%a Mięso drobiowe %x kucharstwo
700
%a Makłowicz, Robert
920
%a 978-83-60669-41-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 24398
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/07/22

Najczęściej wypożyczane