book cover

Drób

Bikont, Piotr, Makłowicz, Robert

Year of publication: [2007].

Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo, Mięso drobiowe kucharstwo, Kucharstwo Polska

available:

0 from 1

Author
Bikont, Piotr
Makłowicz, Robert
Title
Drób
ISBN
978-83-60669-41-9
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Polskapresse,
Year of publication
[2007].
Volume
63 s. :
Dimensions
20 cm.
Series
Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
UDC
641.55/.56(083.12)
641.5(438)(083.1)
Object passwords
Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo
Mięso drobiowe kucharstwo
Kucharstwo Polska
Additional information
N
020
%a 9788360669419
080
%a 641.55/.56(083.12)
080
%a 641.5(438)(083.1)
100
%a Bikont, Piotr
245
%a Drób /
260
%a Warszawa : %b Polskapresse, %c [2007].
300
%a 63 s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b fot. kolor. ; %c 20 cm.
490
%a Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
506
%a N
650
%a Mięso drobiowe %x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Kucharstwo %z Polska
650
%a Mięso drobiowe %x kucharstwo
700
%a Makłowicz, Robert
920
%a 978-83-60669-41-9

Available items

1.
Accession: 24398
Signature: 64
Status: Checked out
Due date: 2024/07/26

Most often borrowed