okładka

Wołowina i cielęcina

Bikont, Piotr, Makłowicz, Robert

Rok wydania: [2007].

Cielęcina, Kuchnia polska, Potrawy mięsne, Wołowina, Wołowina kucharstwo, Kucharstwo Polska, Książka kucharska

dostępne:

0 z 1

Autor
Bikont, Piotr
Makłowicz, Robert
Tytuł
Wołowina i cielęcina
ISBN
978-83-60669-43-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Polskapresse,
Rok wydania
[2007].
Objętość
63 s. :
Rozmiary
20 cm.
Seria
Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
UKD
641.55/.56(083.12)
641.5(438)(083.1)
Hasła przedmiotowe
Cielęcina
Kuchnia polska
Potrawy mięsne
Wołowina
Wołowina kucharstwo
Kucharstwo Polska
Książka kucharska
Informacje dodatkowe
N
020
%a 9788360669433
080
%a 641.55/.56(083.12)
080
%a 641.5(438)(083.1)
100
%a Bikont, Piotr
245
%a Wołowina i cielęcina /
260
%a Warszawa : %b Polskapresse, %c [2007].
300
%a 63 s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b fot. kolor. ; %c 20 cm.
490
%a Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
506
%a N
650
%a Cielęcina
650
%a Kuchnia polska
650
%a Potrawy mięsne
650
%a Wołowina
650
%a Kucharstwo %z Polska
650
%a Wołowina %x kucharstwo
655
%a Książka kucharska
700
%a Makłowicz, Robert
920
%a 978-83-60669-43-3

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 24403
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/07/11

Najczęściej wypożyczane