book cover

Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego

Dobosz, Anna (towaroznawstwo) Autor, Sobczyński, Andrzej Redakcja, Zmudziński, Wojciech. Redakcja, Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)

Year of publication: 2006.

Żywność, Food of animal origin, Jakość żywności Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki., Surowce zwierzęce Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki., Towaroznawstwo Żywność pochodzenia zwierzęcego jakość podręczniki akademickie., Food Analysis, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Dobosz, Anna (towaroznawstwo) Autor
Sobczyński, Andrzej Redakcja
Zmudziński, Wojciech. Redakcja
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
Title
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego
ISBN
978-83-7417-167-0
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
Year of publication
2006.
Volume
236 s. ;
Dimensions
24 cm.
Series
Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 183
UDC
664.017:637.07](075.8)
Object passwords
Żywność
Food of animal origin
Jakość żywności Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki.
Surowce zwierzęce Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki.
Towaroznawstwo Żywność pochodzenia zwierzęcego jakość podręczniki akademickie.
Food Analysis
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz. Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
020
%a 9788374171670
080
%a 664.017:637.07](075.8)
245
%a Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
260
%a Poznań : %b Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, %c 2006.
300
%a 236 s. ; %c 24 cm.
490
%a Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, %v 183 %x 1427-1117 ;
504
%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
504
%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
650
%a Żywność
650
%a Food of animal origin
650
%a Jakość żywności%a Surowce zwierzęce %v podręcznik akademicki. %x towaroznawstwo
650
%a Surowce zwierzęce%a Żywność %v podręcznik akademicki. %x towaroznawstwo
650
%a Towaroznawstwo%a Żywność pochodzenia zwierzęcego %v podręczniki akademickie. %x jakość
650
%a Food %x Analysis
655
%a Podręcznik
700
%a Dobosz, Anna %c (towaroznawstwo) %e Autor
700
%a Sobczyński, Andrzej %e Redakcja
700
%a Zmudziński, Wojciech. %e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
830
%x 1427-1117
920
%a 978-83-7417-167-0

Available items

1.
Accession: 8714
Signature: 8714
Status: Checked in

Most often borrowed