okładka

Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego

Dobosz, Anna (towaroznawstwo) Autor, Sobczyński, Andrzej Redakcja, Zmudziński, Wojciech. Redakcja, Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)

Rok wydania: 2006.

Żywność, Food of animal origin, Jakość żywności Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki., Surowce zwierzęce Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki., Towaroznawstwo Żywność pochodzenia zwierzęcego jakość podręczniki akademickie., Food Analysis, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Dobosz, Anna (towaroznawstwo) Autor
Sobczyński, Andrzej Redakcja
Zmudziński, Wojciech. Redakcja
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
Tytuł
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego
ISBN
978-83-7417-167-0
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
Rok wydania
2006.
Objętość
236 s. ;
Rozmiary
24 cm.
Seria
Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 183
UKD
664.017:637.07](075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność
Food of animal origin
Jakość żywności Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki.
Surowce zwierzęce Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki.
Towaroznawstwo Żywność pochodzenia zwierzęcego jakość podręczniki akademickie.
Food Analysis
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz. Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
020
%a 9788374171670
080
%a 664.017:637.07](075.8)
245
%a Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
260
%a Poznań : %b Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, %c 2006.
300
%a 236 s. ; %c 24 cm.
490
%a Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, %v 183 %x 1427-1117 ;
504
%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
504
%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
650
%a Żywność
650
%a Food of animal origin
650
%a Jakość żywności%a Surowce zwierzęce %v podręcznik akademicki. %x towaroznawstwo
650
%a Surowce zwierzęce%a Żywność %v podręcznik akademicki. %x towaroznawstwo
650
%a Towaroznawstwo%a Żywność pochodzenia zwierzęcego %v podręczniki akademickie. %x jakość
650
%a Food %x Analysis
655
%a Podręcznik
700
%a Dobosz, Anna %c (towaroznawstwo) %e Autor
700
%a Sobczyński, Andrzej %e Redakcja
700
%a Zmudziński, Wojciech. %e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
830
%x 1427-1117
920
%a 978-83-7417-167-0

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 8714
Sygnatura: 8714
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane