Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Food handling Safety measures
Food industry and trade Żywność aspekt zdrowotny. Safety measures
Food industry and trade Żywność jakość. Sanitation
Przemysł spożywczy Żywność prawo.
Żywność Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie.
Higiena Przemysł rolno-spożywczy kontrola jakości.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności :
%b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo C. H. Beck,
%c 2010.
300
%a 387 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
650
%a Food handling
%x Safety measures
650
%a Food industry and trade%a Żywność
%x aspekt zdrowotny.%x Safety measures
650
%a Food industry and trade%a Żywność
%x jakość.%x Sanitation
650
%a Przemysł spożywczy%a Żywność
%x prawo.
650
%a Żywność%a Przemysł rolno-spożywczy
%x zarządzanie.
650
%a Higiena%a Przemysł rolno-spożywczy
%x kontrola jakości.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
700
%a Sikora, Tadeusz
%d (1950- )
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55