okładka

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ), Sikora, Tadeusz (1950- ), Wydawnictwo C.H. Beck

Rok wydania: 2010.

Bezpieczeństwo produktu, Zarządzanie jakością, Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system), Food handling Safety measures, Food industry and trade Żywność aspekt zdrowotny. Safety measures, Food industry and trade Żywność jakość. Sanitation, Przemysł spożywczy Żywność prawo., Żywność Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie., Higiena Przemysł rolno-spożywczy kontrola jakości., Żywność, Bezpieczeństwo żywności, Podręcznik

dostępne:

0 z 2

Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Sikora, Tadeusz (1950- )
Wydawnictwo C.H. Beck
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
Rok wydania
2010.
Objętość
387 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Zarządzanie
UKD
(075.8)
351.773
614.3
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Zarządzanie jakością
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Food handling Safety measures
Food industry and trade Żywność aspekt zdrowotny. Safety measures
Food industry and trade Żywność jakość. Sanitation
Przemysł spożywczy Żywność prawo.
Żywność Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie.
Higiena Przemysł rolno-spożywczy kontrola jakości.
Żywność
Bezpieczeństwo żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
020
%a 9788325502386
080
%a (075.8)
080
%a 351.773
080
%a 614.3
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- )
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : %b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo C. H. Beck, %c 2010.
300
%a 387 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Zarządzanie
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
650
%a Food handling %x Safety measures
650
%a Food industry and trade%a Żywność %x aspekt zdrowotny.%x Safety measures
650
%a Food industry and trade%a Żywność %x jakość.%x Sanitation
650
%a Przemysł spożywczy%a Żywność %x prawo.
650
%a Żywność%a Przemysł rolno-spożywczy %x zarządzanie.
650
%a Higiena%a Przemysł rolno-spożywczy %x kontrola jakości.
650
%a Żywność
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Sikora, Tadeusz %d (1950- )
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 13887
Sygnatura: 13887
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2026/01/31
2.
Numer inwentarzowy: 13888
Sygnatura: 13888
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2021/06/07

Najczęściej wypożyczane