book cover

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ), Sikora, Tadeusz (1950- ), Wydawnictwo C.H. Beck

Year of publication: 2010.

Bezpieczeństwo produktu, Zarządzanie jakością, Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system), Food handling Safety measures, Food industry and trade Żywność aspekt zdrowotny. Safety measures, Food industry and trade Żywność jakość. Sanitation, Przemysł spożywczy Żywność prawo., Żywność Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie., Higiena Przemysł rolno-spożywczy kontrola jakości., Żywność, Bezpieczeństwo żywności, Podręcznik

available:

0 from 2

Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Sikora, Tadeusz (1950- )
Wydawnictwo C.H. Beck
Title
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo C. H. Beck,
Year of publication
2010.
Volume
387 s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Zarządzanie
UDC
(075.8)
351.773
614.3
Object passwords
Bezpieczeństwo produktu
Zarządzanie jakością
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Food handling Safety measures
Food industry and trade Żywność aspekt zdrowotny. Safety measures
Food industry and trade Żywność jakość. Sanitation
Przemysł spożywczy Żywność prawo.
Żywność Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie.
Higiena Przemysł rolno-spożywczy kontrola jakości.
Żywność
Bezpieczeństwo żywności
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
020
%a 9788325502386
080
%a (075.8)
080
%a 351.773
080
%a 614.3
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- )
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : %b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo C. H. Beck, %c 2010.
300
%a 387 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Zarządzanie
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
650
%a Food handling %x Safety measures
650
%a Food industry and trade%a Żywność %x aspekt zdrowotny.%x Safety measures
650
%a Food industry and trade%a Żywność %x jakość.%x Sanitation
650
%a Przemysł spożywczy%a Żywność %x prawo.
650
%a Żywność%a Przemysł rolno-spożywczy %x zarządzanie.
650
%a Higiena%a Przemysł rolno-spożywczy %x kontrola jakości.
650
%a Żywność
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Sikora, Tadeusz %d (1950- )
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55

Available items

1.
Accession: 13887
Signature: 13887
Status: Checked out
Due date: 2026/01/31
2.
Accession: 13888
Signature: 13888
Status: Checked out
Due date: 2021/06/07

Most often borrowed