Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Żywność jakość zarządzanie.
Przemysł spożywczy Żywność aspekt zdrowotny.
Bezpieczeństwo żywności Żywność prawo.
Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie.
Przemysł rolno-spożywczy kontrola jakości.
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności :
%b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo C. H. Beck,
%c 2010.
300
%a 387 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 369-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Żywność
%x higiena.
650
%a Żywność
%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Przemysł spożywczy%a Żywność
%x aspekt zdrowotny.
650
%a Żywność%a Żywność
%x jakość.
650
%a Bezpieczeństwo żywności%a Żywność
%x prawo.
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%x zarządzanie.
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%x kontrola jakości.
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55