okładka

Żywienie człowieka i analiza żywności : wybrane zagadnienia

Grajeta, Halina Redakcja, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław), Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich (Wrocław)

Rok wydania: copyright 2018.

Bromatologia, Jakość żywności, Normy żywienia, Wartość odżywcza, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Grajeta, Halina Redakcja
Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław)
Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich (Wrocław)
Tytuł
Żywienie człowieka i analiza żywności : wybrane zagadnienia
ISBN
978-83-7055-3913-3
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego,
Rok wydania
copyright 2018.
Numer wydania
Wydanie 2. poprawione i uzupełnione.
Objętość
222 strony :
Rozmiary
24 cm.
UKD
641.1
664.014
577.1
Hasła przedmiotowe
Bromatologia
Jakość żywności
Normy żywienia
Wartość odżywcza
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliografia, netografia, akty prawne przy rozdziałach. Bibliografia, netografia, akty prawne przy rozdziałach.
Dla studentów kierunków: farmacja, dietetyka oraz związanych z analizą żywności.
020
%a 9788370553913
080
%a 641.1
080
%a 664.014
080
%a 577.1
245
%a Żywienie człowieka i analiza żywności : %b wybrane zagadnienia /
250
%a Wydanie 2. poprawione i uzupełnione.
260
%a Wrocław : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego, %c copyright 2018.
300
%a 222 strony : %b wykresy ;%b wykresy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia, akty prawne przy rozdziałach.%a Bibliografia, netografia, akty prawne przy rozdziałach.
521
%a Dla studentów kierunków: farmacja, dietetyka oraz związanych z analizą żywności.
650
%a Bromatologia
650
%a Jakość żywności
650
%a Normy żywienia
650
%a Wartość odżywcza
655
%a Podręcznik
700
%a Grajeta, Halina %e Redakcja
710
%a Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław)
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich (Wrocław)
920
%a 978-83-7055-3913-3

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 4637
Sygnatura: 4637-1
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane