okładka zastępcza

Ocena surowców rzeźnych : skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika

Kortz, Jerzy, Akademia Rolnicza (Szczecin)

Rok wydania: 2001.

Mięso towaroznawstwo., Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Kortz, Jerzy
Akademia Rolnicza (Szczecin)
Tytuł
Ocena surowców rzeźnych : skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika
ISBN
83-87327-93-X
Miejsce wydania
Szczecin :
Wydawnictwo
Wydaw. AR,
Rok wydania
2001.
Numer wydania
Wyd. 3 popr.
Objętość
150, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
637.5::66.017(075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Mięso towaroznawstwo.
Podręcznik
020
%a 838732793X
080
%a 637.5::66.017(075.8)
100
%a Kortz, Jerzy
245
%a Ocena surowców rzeźnych : %b skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika /
250
%a Wyd. 3 popr.
260
%a Szczecin : %b Wydaw. AR, %c 2001.
300
%a 150, [2] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Mięso %x towaroznawstwo.
655
%a Podręcznik
710
%a Akademia Rolnicza (Szczecin)
920
%a 83-87327-93-X

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 43241
Sygnatura: 637.5::66.017(075.8)
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane