Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
Łuszczki, Barbara
Year of publication: 1995.
Żywność, Żywność, Podręczniki dla szkół zawodowych
available:
1 from 1
Author
Łuszczki, Barbara
Title
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
ISBN
83-02-04514-4 (cz. 3)
83-02-03340-5 (całość)
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
1995.
Issue number
Wyd. 2
Volume
234, [2] s. :
Dimensions
21 cm.
Object passwords
Żywność
Żywność
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302045144
020
%a 8302033405
100
%a Łuszczki, Barbara
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.
%n Cz. 3 /
250
%a Wyd. 2
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1995.
300
%a 234, [2] s. :
%c 21 cm.
650
%a Żywność
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-02-04514-4 (cz. 3)
920
%a 83-02-03340-5 (całość)
Available items
1.
Accession: 40327
Signature: 641
Signature: 641
Status: To the reading room only