Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
Łuszczki, Barbara
Rok wydania: 1995.
Żywność, Żywność, Podręczniki dla szkół zawodowych
dostępne:
1 z 1
Autor
Łuszczki, Barbara
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
ISBN
83-02-04514-4 (cz. 3)
83-02-03340-5 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1995.
Numer wydania
Wyd. 2
Objętość
234, [2] s. :
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność
Żywność
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302045144
020
%a 8302033405
100
%a Łuszczki, Barbara
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.
%n Cz. 3 /
250
%a Wyd. 2
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1995.
300
%a 234, [2] s. :
%c 21 cm.
650
%a Żywność
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-02-04514-4 (cz. 3)
920
%a 83-02-03340-5 (całość)
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 40327
Sygnatura: 641
Sygnatura: 641
Status: Do czytelni