Autor
Skrabka-Błotnicka, Teresa (1933- )
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław)
Miejsce wydania
Wrocław :
Seria
Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Hasła przedmiotowe
Food contamination
Food adulteration and inspection
Żywność genetycznie zmodyfikowana
Zanieczyszczenie żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr., wykaz aktów prawnych. Bibliogr., wykaz aktów prawnych.
100
%a Skrabka-Błotnicka, Teresa
%d (1933- )
245
%a Higiena żywności /
260
%a Wrocław :
%b Wydaw. AE,
%c 2001.
300
%a 145 s. ;
%c 24 cm.
490
%a Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
504
%a Bibliogr., wykaz aktów prawnych.%a Bibliogr., wykaz aktów prawnych.
650
%a Food contamination
650
%a Food adulteration and inspection
650
%a Żywność
%x toksykologia
650
%a Żywność genetycznie zmodyfikowana
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Przepisy o żywności
710
%a Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław)
830
%x 0324-8445%x 0324-8445