okładka zastępcza

Higiena żywności

Skrabka-Błotnicka, Teresa (1933- ), Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław)

Rok wydania: 2001.

Food contamination, Food adulteration and inspection, Żywność, Żywność toksykologia, Żywność genetycznie zmodyfikowana, Zanieczyszczenie żywności, Higiena, Przepisy o żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Skrabka-Błotnicka, Teresa (1933- )
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław)
Tytuł
Higiena żywności
ISBN
83-7011-506-3
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
Wydaw. AE,
Rok wydania
2001.
Objętość
145 s. ;
Rozmiary
24 cm.
Seria
Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
UKD
613.2(075.8)
Hasła przedmiotowe
Food contamination
Food adulteration and inspection
Żywność
Żywność toksykologia
Żywność genetycznie zmodyfikowana
Zanieczyszczenie żywności
Higiena
Przepisy o żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr., wykaz aktów prawnych. Bibliogr., wykaz aktów prawnych.
020
%a 8370115063
080
%a 613.2(075.8)
100
%a Skrabka-Błotnicka, Teresa %d (1933- )
245
%a Higiena żywności /
260
%a Wrocław : %b Wydaw. AE, %c 2001.
300
%a 145 s. ; %c 24 cm.
490
%a Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
504
%a Bibliogr., wykaz aktów prawnych.%a Bibliogr., wykaz aktów prawnych.
650
%a Food contamination
650
%a Food adulteration and inspection
650
%a Żywność
650
%a Żywność %x toksykologia
650
%a Żywność genetycznie zmodyfikowana
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Higiena
650
%a Przepisy o żywności
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław)
830
%x 0324-8445%x 0324-8445
920
%a 83-7011-506-3

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: N34868
Sygnatura: organizacja i zarządzanie
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane