okładka zastępcza

HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points = Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności

Berdowski, Janusz B., Turlejska, Halina

Rok wydania: 2003.

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Berdowski, Janusz B.
Turlejska, Halina
Tytuł
HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points = Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności
ISBN
83-917060-0-1 : zł 59
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
EIJ,
Rok wydania
2003.
Objętość
320 s. :
Rozmiary
25 cm.
Seria
Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
UKD
614.3:663/664:637](07)
Informacje dodatkowe
Na okł. odmienna nazwa serii: Biblioteczka Jakości Europejskiego Instytutu Jakości.
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Podręcznik
020
%a 8391706001
080
%a 614.3:663/664:637](07)
100
%a Berdowski, Janusz B.
245
%a HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points = %b Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności /
260
%a Warszawa : %b EIJ, %c 2003.
300
%a 320 s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
490
%a Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
500
%a Na okł. odmienna nazwa serii: Biblioteczka Jakości Europejskiego Instytutu Jakości.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
655
%a Podręcznik
700
%a Turlejska, Halina
920
%a 83-917060-0-1 : zł 59

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: N34877
Sygnatura: organizacja i zarządzanie
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane