substitute book cover

HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points = Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności

Berdowski, Janusz B., Turlejska, Halina

Year of publication: 2003.

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Berdowski, Janusz B.
Turlejska, Halina
Title
HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points = Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności
ISBN
83-917060-0-1 : zł 59
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
EIJ,
Year of publication
2003.
Volume
320 s. :
Dimensions
25 cm.
Series
Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
UDC
614.3:663/664:637](07)
Additional information
Na okł. odmienna nazwa serii: Biblioteczka Jakości Europejskiego Instytutu Jakości.
Bibliogr. Bibliogr.
Object passwords
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Podręcznik
020
%a 8391706001
080
%a 614.3:663/664:637](07)
100
%a Berdowski, Janusz B.
245
%a HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points = %b Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności /
260
%a Warszawa : %b EIJ, %c 2003.
300
%a 320 s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
490
%a Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
500
%a Na okł. odmienna nazwa serii: Biblioteczka Jakości Europejskiego Instytutu Jakości.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
655
%a Podręcznik
700
%a Turlejska, Halina
920
%a 83-917060-0-1 : zł 59

Available items

1.
Accession: N34877
Signature: organizacja i zarządzanie
Status: Checked in

Most often borrowed