okładka

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Świderski, Franciszek Red., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1999.

Żywność wygodna, Żywność prozdrowotna, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Świderski, Franciszek Red.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2456-9 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 2
Objętość
383, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Hasła przedmiotowe
Żywność wygodna
Żywność prozdrowotna
Podręczniki akademickie
020
%a 8320424569
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1999.
300
%a 383, [1] s. : %b il. ; %c 25 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
650
%a Żywność wygodna
650
%a Żywność prozdrowotna
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Świderski, Franciszek %e Red.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2456-9 :

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: A17594
Sygnatura: 65/66
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane