Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
Tytuł
Zamień chemię na energię : zdrowie i siła na wynos
Wydawnictwo
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak,
Objętość
202, [1] strona :
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Publikacja bogato ilustrowana
Informacje dodatkowe
Na okładce: Bez cukru, bez glutenu, bez problemu.
Bibliografia na stronach 195-197. Indeks. Bibliografia na stronach 195-197. Indeks.
Dostępne także jako e-book.
Słowa kluczowe
odżywianie
Streszczenie
Żyjesz w pośpiechu i chcesz solidnej porcji składników odżywczych? Szukasz zdrowej przekąski dla dziecka? Wybierasz się w góry lub na spacer i chcesz zapakować do plecaka lekki, zdrowy posiłek? Jesteś po treningu, a twoje mięśnie potrzebują regeneracji? Julita Bator, która zrewolucjonizowała nawyki żywieniowe Polaków i pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować, teraz powraca z pierwszą książką o potrawach proteinowych. To ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Są szybkie w przygotowaniu, bardzo sycące, dodają energii, wspomagają odporność oraz mają niski indeks glikemiczny. W przeciwieństwie do gotowych sklepowych produktów są tanie, smaczne, zdrowe i nie zawierają emulgatorów ani konserwantów. To doskonałe produkty na wynos, które możesz przygotować w większej ilości na zapas. Sprawdzają się na wycieczce, w pracy, w szkole czy na siłowni.
245
%a Zamień chemię na energię :
%b zdrowie i siła na wynos /
260
%a Kraków :
%b Społeczny Instytut Wydawniczy Znak,
%c 2018.
300
%a 202, [1] strona :
%b fotografie ;%b fotografie ;
%c 21 cm.
500
%a Na okładce: Bez cukru, bez glutenu, bez problemu.
504
%a Bibliografia na stronach 195-197. Indeks.%a Bibliografia na stronach 195-197. Indeks.
520
%a Żyjesz w pośpiechu i chcesz solidnej porcji składników odżywczych? Szukasz zdrowej przekąski dla dziecka? Wybierasz się w góry lub na spacer i chcesz zapakować do plecaka lekki, zdrowy posiłek? Jesteś po treningu, a twoje mięśnie potrzebują regeneracji? Julita Bator, która zrewolucjonizowała nawyki żywieniowe Polaków i pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować, teraz powraca z pierwszą książką o potrawach proteinowych. To ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Są szybkie w przygotowaniu, bardzo sycące, dodają energii, wspomagają odporność oraz mają niski indeks glikemiczny. W przeciwieństwie do gotowych sklepowych produktów są tanie, smaczne, zdrowe i nie zawierają emulgatorów ani konserwantów. To doskonałe produkty na wynos, które możesz przygotować w większej ilości na zapas. Sprawdzają się na wycieczce, w pracy, w szkole czy na siłowni.
530
%a Dostępne także jako e-book.
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
692
%x przepisy kulinarne
710
%a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
%a 978-83-240-5418-3 :