book cover

Zamień chemię na energię : zdrowie i siła na wynos

Bator, Julita, Społeczny Instytut Wydawniczy Znak

Year of publication: 2018.

Zdrowe odżywianie, Książka kucharska, Publikacja bogato ilustrowana

available:

1 from 1

Author
Bator, Julita
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
Title
Zamień chemię na energię : zdrowie i siła na wynos
ISBN
978-83-240-5418-3 :
Place of publication
Kraków :
Publishing house
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak,
Year of publication
2018.
Volume
202, [1] strona :
Dimensions
21 cm.
UDC
641.55/.56
Additional information
Na okładce: Bez cukru, bez glutenu, bez problemu.
Bibliografia na stronach 195-197. Indeks. Bibliografia na stronach 195-197. Indeks.
Dostępne także jako e-book.
Object passwords
Zdrowe odżywianie
Książka kucharska
Publikacja bogato ilustrowana
Keywords
odżywianie
zdrowe odżywianie
przekąski
energetyki
przepisy kulinarne
poradniki
Summary
Żyjesz w pośpiechu i chcesz solidnej porcji składników odżywczych? Szukasz zdrowej przekąski dla dziecka? Wybierasz się w góry lub na spacer i chcesz zapakować do plecaka lekki, zdrowy posiłek? Jesteś po treningu, a twoje mięśnie potrzebują regeneracji? Julita Bator, która zrewolucjonizowała nawyki żywieniowe Polaków i pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować, teraz powraca z pierwszą książką o potrawach proteinowych. To ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Są szybkie w przygotowaniu, bardzo sycące, dodają energii, wspomagają odporność oraz mają niski indeks glikemiczny. W przeciwieństwie do gotowych sklepowych produktów są tanie, smaczne, zdrowe i nie zawierają emulgatorów ani konserwantów. To doskonałe produkty na wynos, które możesz przygotować w większej ilości na zapas. Sprawdzają się na wycieczce, w pracy, w szkole czy na siłowni.
020
%a 9788324054183
080
%a 641.55/.56
100
%a Bator, Julita
245
%a Zamień chemię na energię : %b zdrowie i siła na wynos /
260
%a Kraków : %b Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, %c 2018.
300
%a 202, [1] strona : %b fotografie ;%b fotografie ; %c 21 cm.
500
%a Na okładce: Bez cukru, bez glutenu, bez problemu.
504
%a Bibliografia na stronach 195-197. Indeks.%a Bibliografia na stronach 195-197. Indeks.
520
%a Żyjesz w pośpiechu i chcesz solidnej porcji składników odżywczych? Szukasz zdrowej przekąski dla dziecka? Wybierasz się w góry lub na spacer i chcesz zapakować do plecaka lekki, zdrowy posiłek? Jesteś po treningu, a twoje mięśnie potrzebują regeneracji? Julita Bator, która zrewolucjonizowała nawyki żywieniowe Polaków i pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować, teraz powraca z pierwszą książką o potrawach proteinowych. To ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Są szybkie w przygotowaniu, bardzo sycące, dodają energii, wspomagają odporność oraz mają niski indeks glikemiczny. W przeciwieństwie do gotowych sklepowych produktów są tanie, smaczne, zdrowe i nie zawierają emulgatorów ani konserwantów. To doskonałe produkty na wynos, które możesz przygotować w większej ilości na zapas. Sprawdzają się na wycieczce, w pracy, w szkole czy na siłowni.
530
%a Dostępne także jako e-book.
650
%a Zdrowe odżywianie
655
%a Książka kucharska
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
692
%x odżywianie
692
%x zdrowe odżywianie
692
%x przekąski
692
%x energetyki
692
%x przepisy kulinarne
692
%x poradniki
710
%a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
%a 978-83-240-5418-3 :

Available items

1.

Most often borrowed