Author
Procner, Aleksandra
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. 1
ISBN
83-02-03170-4 (całość)
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
[2003].
UDC
664.017:641.5:640.43/.44](075.3.053.7)
664.017:641.5:640.43/.44](075.3.053.7)
Additional information
Data wyd. wg www.wsip.com.pl.
Bibliografia s. 257-[258].
Dla kl. I technikum, zawód - technik żywienia, specjalność - technologia i organizacja żywienia.
Dla kl. I technikum, zawód - technik żywienia, specjalność - technologia i organizacja żywienia.
Towaroznawstwo Żywność technologia podręcznik dla szkół zawodowych
Żywność towaroznawstwo podręcznik dla szkół zawodowych
080
%a 664.017:641.5:640.43/.44](075.3.053.7)
080
%a 664.017:641.5:640.43/.44](075.3.053.7)
100
%a Procner, Aleksandra
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem.
%n 1 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c [2003].
300
%a 257, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 21 cm.
500
%a Data wyd. wg www.wsip.com.pl.
504
%a Bibliografia s. 257-[258].
521
%a Dla kl. I technikum, zawód - technik żywienia, specjalność - technologia i organizacja żywienia.
521
%a Dla kl. I technikum, zawód - technik żywienia, specjalność - technologia i organizacja żywienia.
650
%a Technologia żywności
650
%a Towaroznawstwo%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x technologia
650
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x towaroznawstwo
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-03170-4 (całość)
920
%a 83-02-02789-8 (cz. 1)