Cybulska, Emilia Barbara Tłumaczenie
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN
83-204-2661-8 : zł 39
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Hasła przedmiotowe
Dyspergatory podręczniki akademickie
Emulsje podręczniki akademickie
Żywność domieszki podręczniki akademickie
Emulgatory podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik akademicki dla studentów wydz. technologii żywności, dla technologów, towaroznawców i producentów żywności, książka pomocnicza dla uczniów szkół gastronomicznych.
Dla studentów wydziałów technologii żywności.
100
%a Stauffer, Clyde E.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2001.
300
%a 181, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il., tab.;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
521
%a Podręcznik akademicki dla studentów wydz. technologii żywności, dla technologów, towaroznawców i producentów żywności, książka pomocnicza dla uczniów szkół gastronomicznych.
521
%a Dla studentów wydziałów technologii żywności.
650
%a Technologia żywności
650
%a Emulgatory
%v podręczniki akademickie
650
%a Emulsje
%v podręczniki akademickie
650
%a Dyspergatory
%v podręczniki akademickie
650
%a Żywność
%v podręczniki akademickie
%x domieszki
700
%a Cybulska, Emilia Barbara
%e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2661-8 : zł 39