Author
Stauffer, Clyde E.
Cybulska, Emilia Barbara Tłumaczenie
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN
83-204-2661-8 : zł 39
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2001.
Object passwords
Dyspergatory podręczniki akademickie
Emulsje podręczniki akademickie
Żywność domieszki podręczniki akademickie
Emulgatory podręczniki akademickie
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik akademicki dla studentów wydz. technologii żywności, dla technologów, towaroznawców i producentów żywności, książka pomocnicza dla uczniów szkół gastronomicznych.
Dla studentów wydziałów technologii żywności.
100
%a Stauffer, Clyde E.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2001.
300
%a 181, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il., tab.;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
521
%a Podręcznik akademicki dla studentów wydz. technologii żywności, dla technologów, towaroznawców i producentów żywności, książka pomocnicza dla uczniów szkół gastronomicznych.
521
%a Dla studentów wydziałów technologii żywności.
650
%a Technologia żywności
650
%a Emulgatory
%v podręczniki akademickie
650
%a Emulsje
%v podręczniki akademickie
650
%a Dyspergatory
%v podręczniki akademickie
650
%a Żywność
%v podręczniki akademickie
%x domieszki
700
%a Cybulska, Emilia Barbara
%e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2661-8 : zł 39