Cybulska, Emilia Barbara Tłumaczenie
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN
83-204-2661-8 : zł 39
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik akademicki dla studentów wydz. technologii żywności, dla technologów, towaroznawców i producentów żywności, książka pomocnicza dla uczniów szkół gastronomicznych.
Dla studentów wydziałów technologii żywności.
Hasła przedmiotowe
Dyspergatory podręczniki akademickie
Emulsje podręczniki akademickie
Żywność domieszki podręczniki akademickie
Emulgatory podręczniki akademickie
100
%a Stauffer, Clyde E.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2001.
300
%a 181, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il., tab.;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
521
%a Podręcznik akademicki dla studentów wydz. technologii żywności, dla technologów, towaroznawców i producentów żywności, książka pomocnicza dla uczniów szkół gastronomicznych.
521
%a Dla studentów wydziałów technologii żywności.
650
%a Technologia żywności
650
%a Emulgatory
%v podręczniki akademickie
650
%a Emulsje
%v podręczniki akademickie
650
%a Dyspergatory
%v podręczniki akademickie
650
%a Żywność
%v podręczniki akademickie
%x domieszki
700
%a Cybulska, Emilia Barbara
%e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2661-8 : zł 39