Technologia serów topionych
Cichosz, Grażyna
Rok wydania: 2000.
Sery topione technologia technologia, Sery topine technologia
dostępne:
1 z 2
Autor
Cichosz, Grażyna
Tytuł
Technologia serów topionych
ISBN
83-85038-62-0
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Hoża",
Rok wydania
2000.
Objętość
111, [1] s. :
Rozmiary
17 cm.
Seria
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
UKD
637.3
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Sery topione technologia technologia
Sery topine technologia
020
%a 8385038620
080
%a 637.3
100
%a Cichosz, Grażyna
245
%a Technologia serów topionych /
260
%a Warszawa :
%b "Hoża",
%c 2000.
300
%a 111, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 17 cm.
490
%a Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Sery topione
%x technologia%x technologia
650
%a Sery topine
%x technologia
920
%a 83-85038-62-0
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 7024
Sygnatura: 7024
Sygnatura: 7024
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 7025
Sygnatura: 7025
Sygnatura: 7025
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/05/20
Termin zwrotu: 2024/05/20