substitute book cover

Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne

Domian, Ewa Redakcja., Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Witrowa-Rajchert, Dorota Redakcja.

Year of publication: 2002.

Technologia żywności, Żywność technologia, Podręcznik, Podręczniki akademickie

available:

2 from 2

Author
Domian, Ewa Redakcja.
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Witrowa-Rajchert, Dorota Redakcja.
Title
Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne
ISBN
83-7244-293-2
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Year of publication
2002.
Volume
134, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
664(075.8)
664 (075.8)
Additional information
Bibliogr. Bibliogr.
Object passwords
Technologia żywności
Żywność technologia
Podręcznik
Podręczniki akademickie
020
%a 8372442932
080
%a 664(075.8)
080
%a 664 (075.8)
245
%a Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. %n Cz. 1, %p Ćwiczenia laboratoryjne /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2002.
300
%a 134, [2] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x technologia
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Domian, Ewa %e Redakcja.
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
700
%a Witrowa-Rajchert, Dorota %e Redakcja.
920
%a 83-7244-293-2

Available items

1.
Accession: 21990
Signature: 21990
Status: Checked in
2.
Accession: 21989
Signature: 21989
Status: Checked in

Most often borrowed