Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Witrowa-Rajchert, Dorota Redakcja.
Tytuł
Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 2, Ćwiczenia obliczeniowe
ISBN
83-7244-324-6 (cz. 2 )
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Objętość
260, [2] s., [1] k. tabl. złoż. :
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
245
%a Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego.
%n Cz. 2,
%p Ćwiczenia obliczeniowe /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2002.
300
%a 260, [2] s., [1] k. tabl. złoż. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
580
%a Cz. 1 poz. 11285/2002.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Lewicki, Piotr Paweł
%e Redakcja.
700
%a Witrowa-Rajchert, Dorota
%e Redakcja.
920
%a 83-7244-324-6 (cz. 2 )