okładka

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ), Sikora, Tadeusz (1950- ), Wydawnictwo C.H. Beck

Rok wydania: 2010.

Bezpieczeństwo produktu, Zarządzanie jakością, Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) higiena., Food handling Safety measures jakość zarządzanie., Food industry and trade Safety measures, Food industry and trade Sanitation, Przemysł spożywczy, Żywność, Higiena, Żywność, Bezpieczeństwo żywności, HCCP, GHP/GMP, Podręcznik, Podręczniki akademickie

dostępne:

2 z 2

Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Sikora, Tadeusz (1950- )
Wydawnictwo C.H. Beck
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
Rok wydania
2010.
Objętość
387 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Zarządzanie
UKD
(075.8)
664-Przemysł spożywczy
351.773
614.3
637-Produkty pochodzenia zwierzęcego
351.773-Kontrola produktów spożywczych
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Zarządzanie jakością
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) higiena.
Food handling Safety measures jakość zarządzanie.
Food industry and trade Safety measures
Food industry and trade Sanitation
Przemysł spożywczy
Żywność
Higiena
Żywność
Bezpieczeństwo żywności
HCCP
GHP/GMP
Podręcznik
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Bibliografia s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
020
%a 9788325502386
080
%a (075.8)
080
%a 351.773
080
%a 614.3
080
%a 351.773-Kontrola produktów spożywczych
080
%a 637-Produkty pochodzenia zwierzęcego
080
%a 664-Przemysł spożywczy
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- )
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : %b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo C. H. Beck, %c 2010.
300
%a 387 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Zarządzanie
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
504
%a Bibliografia s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) %x higiena.
650
%a Food handling %x Safety measures%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Food industry and trade %x Safety measures
650
%a Food industry and trade %x Sanitation
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Żywność
650
%a Higiena
650
%a Żywność
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a HCCP
650
%a GHP/GMP
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Sikora, Tadeusz %d (1950- )
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 22081
Sygnatura: 22081
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 22082
Sygnatura: 22082
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane