Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
637-Produkty pochodzenia zwierzęcego
351.773-Kontrola produktów spożywczych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Bibliografia s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Żywność higiena. higiena.
Żywność jakość zarządzanie. jakość zarządzanie.
080
%a 351.773-Kontrola produktów spożywczych
080
%a 637-Produkty pochodzenia zwierzęcego
080
%a 664-Przemysł spożywczy
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności :
%b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo C. H. Beck,
%c 2010.
300
%a 387 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
504
%a Bibliografia s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Żywność
%x higiena.%x higiena.
650
%a Żywność
%x jakość%x zarządzanie.%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręczniki akademickie
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55