Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
637-Produkty pochodzenia zwierzęcego
351.773-Kontrola produktów spożywczych
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) higiena.
Food handling Safety measures jakość zarządzanie.
Food industry and trade Safety measures
Food industry and trade Sanitation
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Bibliografia s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
080
%a 351.773-Kontrola produktów spożywczych
080
%a 637-Produkty pochodzenia zwierzęcego
080
%a 664-Przemysł spożywczy
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności :
%b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo C. H. Beck,
%c 2010.
300
%a 387 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
504
%a Bibliografia s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
%x higiena.
650
%a Food handling
%x Safety measures%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Food industry and trade
%x Safety measures
650
%a Food industry and trade
%x Sanitation
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Sikora, Tadeusz
%d (1950- )
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55