okładka

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta, Sikora, Tadeusz, Wydawnictwo C.H. Beck

Rok wydania: 2010.

Bezpieczeństwo produktu, HCCP, Zarządzanie jakością, Żywność higiena. higiena., Żywność jakość zarządzanie. jakość zarządzanie., Przemysł spożywczy, Żywność, Bezpieczeństwo żywności, GHP/GMP, Podręcznik, Podręczniki akademickie

dostępne:

2 z 2

Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta
Sikora, Tadeusz
Wydawnictwo C.H. Beck
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
Rok wydania
2010.
Objętość
387 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Zarządzanie
UKD
(075.8)
664-Przemysł spożywczy
351.773
614.3
637-Produkty pochodzenia zwierzęcego
351.773-Kontrola produktów spożywczych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Bibliografia s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
HCCP
Zarządzanie jakością
Żywność higiena. higiena.
Żywność jakość zarządzanie. jakość zarządzanie.
Przemysł spożywczy
Żywność
Bezpieczeństwo żywności
GHP/GMP
Podręcznik
Podręczniki akademickie
020
%a 9788325502386
080
%a (075.8)
080
%a 351.773
080
%a 614.3
080
%a 351.773-Kontrola produktów spożywczych
080
%a 637-Produkty pochodzenia zwierzęcego
080
%a 664-Przemysł spożywczy
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : %b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo C. H. Beck, %c 2010.
300
%a 387 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Zarządzanie
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
504
%a Bibliografia s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Żywność %x higiena.%x higiena.
650
%a Żywność %x jakość%x zarządzanie.%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Żywność
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a HCCP
650
%a GHP/GMP
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Sikora, Tadeusz
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 22081
Sygnatura: 22081
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 22082
Sygnatura: 22082
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane