Autor
Gawęcki, Jan (1944- )
Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
Tytuł
Białka w żywności i żywieniu
Wydawnictwo
Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
Objętość
109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. :
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Proteins in human nutrition
Informacje dodatkowe
Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.
245
%a Białka w żywności i żywieniu /
260
%a Poznań :
%b Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
%c 2003.
300
%a 109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. :
%b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;
%c 24 cm.
500
%a Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Proteins in human nutrition
650
%a Białka jaj spożywczych
700
%a Gawęcki, Jan
%d (1944- )
710
%a Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)