okładka

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: cop. 2006.

Technologia żywności, Maszyny i narzędzia przemysłowe, Żywność narzędzia i maszyny technologia podręcznik akademicki, Żywność technologia podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

2 z 2

Autor
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3227-8 : zł 58
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
cop. 2006.
Numer wydania
Wyd. 4 (dodr.).
Objętość
467, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
664:621.01](075.8)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Żywność narzędzia i maszyny technologia podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462. Indeks. Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
Słowa kluczowe
formowanie ekstrudowanie zamrażanie żywności ruch masy fluidyzacja filtracja suszenie ekstrakcja rozdrabnianie ciał stałych przesiewanie przenoszenie ciepła przenoszenie masy proces podstawowy w technologii żywności procesy mechaniczne rozdrabnianie cieczy mieszanie procesy membranowe sortowanie przepływ płynów destylacja rektyfikacja krystalizacja rozpuszczanie ruch ciepła ogrzewanie technologia żywności chłodzenie odparowywanie
020
%a 8320432278
080
%a 664(075.8)
080
%a 664:621.01](075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 4 (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c cop. 2006.
300
%a 467, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x narzędzia i maszyny%x technologia
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręcznik
692
%x formowanie%x ekstrudowanie%x zamrażanie żywności%x ruch masy%x fluidyzacja%x filtracja%x suszenie%x ekstrakcja%x rozdrabnianie ciał stałych%x przesiewanie%x przenoszenie ciepła%x przenoszenie masy%x proces podstawowy w technologii żywności%x procesy mechaniczne%x rozdrabnianie cieczy%x mieszanie%x procesy membranowe%x sortowanie%x przepływ płynów%x destylacja%x rektyfikacja%x krystalizacja%x rozpuszczanie%x ruch ciepła%x ogrzewanie%x technologia żywności%x chłodzenie%x odparowywanie
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3227-8 : zł 58

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 89234
Sygnatura: W 66
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 89235
Sygnatura: W 66
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane