book cover

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: cop. 2006.

Technologia żywności, Maszyny i narzędzia przemysłowe, Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki, Żywność technologia podręcznik akademicki, Podręcznik

available:

2 from 2

Author
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3227-8 : zł 58
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
cop. 2006.
Issue number
Wyd. 4 (dodr.).
Volume
467, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
664:621.01](075.8)
Additional information
Bibliogr. s. 461-462. Indeks. Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
Object passwords
Technologia żywności
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Podręcznik
Keywords
technologia żywności rozdrabnianie ciał stałych przesiewanie formowanie ekstrudowanie rozdrabnianie cieczy mieszanie ruch ciepła ogrzewanie zamrażanie żywności ruch masy krystalizacja rozpuszczanie procesy membranowe proces podstawowy w technologii żywności procesy mechaniczne sortowanie przepływ płynów fluidyzacja filtracja przenoszenie ciepła przenoszenie masy chłodzenie odparowywanie suszenie ekstrakcja destylacja rektyfikacja
020
%a 8320432278
080
%a 664(075.8)
080
%a 664:621.01](075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 4 (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c cop. 2006.
300
%a 467, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia%x narzędzia i maszyny
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręcznik
692
%x technologia żywności%x rozdrabnianie ciał stałych%x przesiewanie%x formowanie%x ekstrudowanie%x rozdrabnianie cieczy%x mieszanie%x ruch ciepła%x ogrzewanie%x zamrażanie żywności%x ruch masy%x krystalizacja%x rozpuszczanie%x procesy membranowe%x proces podstawowy w technologii żywności%x procesy mechaniczne%x sortowanie%x przepływ płynów%x fluidyzacja%x filtracja%x przenoszenie ciepła%x przenoszenie masy%x chłodzenie%x odparowywanie%x suszenie%x ekstrakcja%x destylacja%x rektyfikacja
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3227-8 : zł 58

Available items

1.
Accession: 89234
Signature: W 66
Status: Checked in
2.
Accession: 89235
Signature: W 66
Status: Checked in

Most often borrowed