Roszkowski, Wojciech (1939- ). Red.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. 4pbl. Wydawnictwo.
Tytuł
Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy ćw.
Hasła przedmiotowe
Odżywianie higiena.
Słowa kluczowe
HOTELARSTWO
245
%a Podstawy nauki o żywieniu człowieka :
%b przewodnik do ćwiczeń /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2005.
300
%a 257, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy ćw.
650
%a Odżywianie
%x higiena.
650
%a Żywność
%x biochemia.
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Roszkowski, Wojciech
%d (1939- ).
%e Red.
710
%a Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.%a 4pbl.
%b Wydawnictwo.