![okładka](/SkNewWeb/pictures/get_cover_local.jpg?id=23355&idAuthorize=747)
Makarony i kluski
Bikont, Piotr, Makłowicz, Robert
Rok wydania: [2007].
Kluski, Makaron kucharstwo i przetwórstwo, Makarony kucharstwo, Kucharstwo Polska
dostępne:
0 z 1
Autor
Bikont, Piotr
Makłowicz, Robert
Tytuł
Makarony i kluski
ISBN
978-83-60669-36-5
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Polskapresse,
Rok wydania
[2007].
Objętość
63 s. :
Rozmiary
20 cm.
Seria
Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
UKD
641.55/.56(083.12)
641.5(438)(083.1)
Hasła przedmiotowe
Kluski
Makaron kucharstwo i przetwórstwo
Makarony kucharstwo
Kucharstwo Polska
Informacje dodatkowe
N
020
%a 9788360669365
080
%a 641.55/.56(083.12)
080
%a 641.5(438)(083.1)
100
%a Bikont, Piotr
245
%a Makarony i kluski /
260
%a Warszawa :
%b Polskapresse,
%c [2007].
300
%a 63 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b fot. kolor. ;
%c 20 cm.
490
%a Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
506
%a N
650
%a Kluski
650
%a Makaron
%x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Kucharstwo
%z Polska
650
%a Makarony
%x kucharstwo
700
%a Makłowicz, Robert
920
%a 978-83-60669-36-5
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 24400
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/10/31
Termin zwrotu: 2024/10/31