Wieprzowina
Bikont, Piotr, Makłowicz, Robert
Year of publication: [2007].
Wieprzowina kucharstwo i przetwórstwo, Wieprzowina kucharstwo, Kucharstwo Polska
available:
0 from 1
Author
Bikont, Piotr
Makłowicz, Robert
Title
Wieprzowina
ISBN
978-83-60669-42-6
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Polskapresse,
Year of publication
[2007].
Volume
63 s. :
Dimensions
20 cm.
Series
Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
UDC
641.55/.56
641.5(438)(083.1)
Object passwords
Wieprzowina kucharstwo i przetwórstwo
Wieprzowina kucharstwo
Kucharstwo Polska
Additional information
N
020
%a 9788360669426
080
%a 641.55/.56
080
%a 641.5(438)(083.1)
100
%a Bikont, Piotr
245
%a Wieprzowina /
260
%a Warszawa :
%b Polskapresse,
%c [2007].
300
%a 63 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b fot. kolor. ;
%c 20 cm.
490
%a Nowoczesna kuchnia polska Makłowicza i Bikonta
506
%a N
650
%a Wieprzowina
%x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Kucharstwo
%z Polska
650
%a Wieprzowina
%x kucharstwo
700
%a Makłowicz, Robert
920
%a 978-83-60669-42-6
Available items
1.
Accession: 24402
Signature: 64
Signature: 64
Status: Checked out
Due date: 2024/10/31
Due date: 2024/10/31