Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Tytuł
Higiena produkcji żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Numer wydania
Wyd. 2 uzup.
UKD
663/664:614.3:658.56](075.8)
663/664;614.3:658.56](075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Technologia żywności technologia higiena.
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Jakość produktu podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
080
%a 663/664;614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2003.
300
%a 334 s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b il.;%b il.;%b il.;%b il.;%b il.;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
%x technologia%x higiena.
650
%a Jakość produktu
%v podręcznik akademicki
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x higiena
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x higiena
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x higiena
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x higiena
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
%e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa